De droom van iedere toerist

Oropesa del Mar is een typische mediterrane stad aan  de Costa Azahar.  Het prachtige klimaat, de natuurlijke schoonheid en de rust van prettige zandstranden en baaien, de moderne toerisme infrastructuur met talloze vermaakmogelijkheden voor jong en oud, de haven, de pittoreske oude stad, het behaaglijke klimaat, het uitgaansleven, vormen slechts een voorproefje van wat u beleeft gedurende uw verblijf in deze mooie stad die voortgekomen is uit een vissers dorp.
Het Marina d'Or vakantiegebied, de grootste in zijn soort in Spanje, voegt daar nog vele andere mogelijkheden aan toe, zoals wellness centra's zoutwaterbaden, familie pretparken, sport mogelijkheden, waterparadijzen, restaurants, etc. 

Marina d'OrHet Playa Dorada gebouw ligt in het Marina d'Or vakantiepark in Oropesa del Mar. Iedere dag is daar feest. Er zijn 7 verschillende pretparken. Iedere dag is het moeilijk kiezen tussen een van de vele mogelijkheden of  een zandkasteel bouwen op het strand voor Playa Dorada. Na het diner kunt u met de kinderen naar een mini disco of een van de shows bezoeken.

U zult overdonderd zijn door dit centrum dat alles bevat, zoals winkels, restaurants, hotels, appartementenverhuur, campings en hostels naar ieders smaak en portemonnee. 
In hotel "Marina d'Or Balneario" vindt u het grootste zoutwater bad van Europa. U kunt daar vele uren doorbrengen. U kunt in de omgeving nog vele andere badsensaties vinden. 

Bij het centrum van Marina d'Or begint een prachtig park met sculpturen in de stijl van de beroemde Spaanse schilder Juan Miro.  Dit park slingert langs de promenade naar uw appartement in Playa Dorada.  

Oropesa del MarWandelend langs de ruime stranden in  Oropesa del Mar, zult u een eindeloze stroom cafe's, terrassen, restaurants pubs, ijscozaken en meer vinden, waar u af kunt koelen gedurende de hete uren van de dag of om te genieten van traditionele, gezonde maaltijden uit de smakelijke Mediterrane keuken. 

Oropesa del Mar biedt u 12 kilometer kustlijn met 7 stranden die uitblinken in diversiteit en de puurheid van het water. U hebt de keuze tussen fijne zandstranden, kleinere vriendelijke familie standen, kleine toegankelijke baaien en wilde stranden met zand en stenen. 

Een wandeling van Noord naar Zuid voert u langs meer dan 2 kilometer zandstranden.  Het rotsige gebied is ideaal voor duiken en vissen en is makkelijk toegankelijk met mogelijkheden als windsurfen, zeilen, jet skieeen, etc. .Verder naar het zuiden wordt de kust robuuster en voorbij de kliffen vind u rustige, afgelegen stranden.