De appartementen liggen in het gebouw Playa Dorada in het vakantiepark Marina d'Or. Het is een fantastisch familie resort, direct aan het strand in Oropesa del Mar aan de sinaasappelkust (Costa Azahar) in Spanje.
Marina d'Or biedt  een scala aan mogelijkheden voor de beste familievakanties: accommodaties in hotels, appartementen of op een camping. Animatie, Live shows, zwemparadijzen, acht recreatieparken waar het hele gezin met volle teugen van kan genieten, de grootste zeewater spa van Europa en een eindeloze lijst van beschikbare dienstverlening.
Het is de perfecte plek voor zowel een zomervakantie als voor overwinteren.

 

 

Het gebouw Playa Dorada
Playa Dorada is een appartementengebouw, gelegen aan een met palmen omzoomde wandelpromenade langs het strand van Oropesa del Mar.  Het bestaat uit 11 verdiepingen met twee- en drie-kamer appartementen van 70 m2, respectievelijk 82 m2, met een buitenterras met zitje en een schitterend uitzicht op zee. Ieder appartement heeft twee badkamers. De appartementen zijn volledig gemeubileerd met o.a. een flatscreen tv, een wasmachine en een vaatwasser, Airco en Wifi. Bij het gebouw horen een kinderspeelplaats, een tuin en een buitenzwembad. Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats op ommuurd beschermd terrein.

 

Playa Dorada ligt aan de Costa Azahar
 
In alle rust ontbijten in de koelte op het terras. Heerlijk relaxen in een appartement aan de Costa Azahar (de sinaasappelkust), in schone, gezonde zeelucht en met meer dan 300 dagen per jaar zon. In Playa Dorada wordt deze droom werkelijkheid.